Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao je

Četvorica napala muškarca u Dubravi: Opljačkali ga, tukli, pucali na njega i ukrali mu BMW

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ronald Gorsic/Cropix
Policija je privela 38-godišnjaka koji je prošle godine u Dubravi s još trojicom zasad nepoznatih muškaraca autom blokirao put 30-godišnjaku u BMW-u. Nakon što su ga opljačkali i fizički napali, za njim su pucali iz vatrenog oružja, pokušali ga pregaziti i na kraju mu ukrali automobil.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje kojim su utvrdili kako se 28. rujna prošle godine oko 17 sati 38-godišnjak s još trojicom zasad nepoznatih počinitelja u Ulici sv. Leopolda Mandića u Zagrebu s ciljem krađe automobila Volkswagenom nepoznatih registarskih oznaka dovezao i parkirao ispred BMW-a zagrebačkih registarskih oznaka u kojem se nalazio 30-godišnjak.

Nakon toga su osumnjičeni prišli oštećenom te uz prijetnju vatrenim oružjem fizički nasrnuli na njega. Ukrali su mu torbu s dokumentima, bankovnim karticama, mobitelom i novcem.

Pročitajte i ovo Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi

Policija sumnja da su nakon toga 30-godišnjaka izvukli iz vozila te ponovno fizički nasrnuli na njega, a onda je u jednom trenutku oštećeni iskoristio nepažnju osumnjičenih te pobjegao, nakon čega je jedan od osumnjičenih iz vatrenog oružja ispalio hitac u nepoznatom smjeru. Odmah potom jedan od osumnjičenih vozilom je krenuo prema oštećenom, dok su ostala trojica osumnjičenika trčeći krenula prema njemu te ga sustigli, srušili na tlo i zadali mu više udaraca u predjelu glave i tijela.

Pročitajte i ovo Inauguracija Vladimira Putina - 4 na vlasti već 25 godina Putin prisegnuo u velebnoj palači optočenoj zlatom: Među gostima i slavni američki glumac

Oštećeni se zatim sklonio u obližnju ljekarnu, dok su osumnjičeni ukrali njegovo vozilo i pobjegli. Automobil je kasnije pronađen na području Dubrave.

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici osumnjičenog 38-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podneseno Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu", priopćili su iz zagrebačke policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene